Är ni ute och seglar?

Faktum är att våra kunder är ute och seglar. Med våra verktyg har de stenkoll och kan spendera tid på annat.

Vår tjänst, Q-Stats, hämtar information från flera källor, samlar och presenterar dom på en plats, i realtid. Med en helhetsbild på all företagets data är det lätt att uppmärksamma problem och trender som man annars aldrig skulle upptäcka.

Alla företag behöver analysera sina nyckeltal för att kunna följa upp den dagliga verksamheten bättre och får medarbetare att fokusera på rätt saker. Allt från arbetsmiljö till senaste gången företagets Facebook blev uppdaterat.

QStats

STATS

Varför behöver du oss?

Moderna system använder idag API:er som kan integreras i vilken plattform som helst. Ni kan hämta och lägga till information i t.ex Fortnox eller Visma utanför deras gränssnitt!

Beroende på era behov har vi färdiga eller anpassade lösningar för att skapa en helhetsbild av all data ni har, och sen samla allt på ett och samma ställe.

STENKOLL PÅ ALLT – ÖVERALLT ✌️

I slutändan är det ni som bestämmer hur det ska fungera och visas:

  • En enkel dashboard i erat intranät eller ett egenbyggt system
  • Data i realtid eller on-demand
  • I mobilen, på datorn eller TV-skärm
  • Business intelligence – t.ex automatiska åtgärder eller varningar vid särskilda förhållanden
MOLNET? ALLTID!

Q-Stats är webbbaserat och alltid nåbart. Även om du sitter i skärgården så kan du få en övergripande bild av ditt företags mående under semestern genom mobilen, datorn eller surfplattan.

Om oss

Behind the code

Disco, gaming och goda viner.

Som ett sidospår brinner vi för att skapa bra stämning. Klicka på visitkortet för bra musik, goda viner eller gamingtips:)

Kontakta oss

KONTAKT

LÅT OSS VETA ERT BEHOV

Kontakta oss med era önskemål så bokar vi ett kostnadsfritt möte.